Brolægning

Vi udfører alt i brolægger arbejde; nye fliser i indkørslen, ny terasse, gangsti eller det fjerde. Hos Total Konstruktion har vi meget erfaring indenfor området, og vi står til rådighed for at hjælpe dig videre med projektet. Intet projekt er for småt / stort, eller svært. Vi har de rette medarbejdere, som har værktøjet og den rette indstilling. Vi varetager opgaven fra start til slut, med stort fokus og kunden i centrum. Vi er åbne overfor løbende dialog, på telefon 35 11 12 67.

Du skal være velkommen til at kontakte os for rådgivning og tilbud. To projekter er sjældent ens, hvorfor det er svært at forudsige priser. Et par priseksempler vil dog være:

30 m2 herregårdssten 14.500 kr ALT inklusiv.

200 m2 indkørsel med 50×50 cm fliser 60.500 kr ALT inklusiv.

Går du med overvejelser om et større byggeprojekt, kan vi rådgive dig kvit og frit, såfremt du vil have os til at udføre arbejdet.

 

At få lagt nye fliser i indkørslen, er ikke noget man får gjort særlig ofte. Det er samtidig noget, som kræver faglig dygtighed. Derfor er det vigtigt, at det bliver gjort ordentligt første gang, så man undgår om-igen arbejde og ekstra udgifter. Hos Total Konstruktion er vi pris stærke, men ønsker heller ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Vi leverer holdbare og professionelle løsninger, og vi lever af tilfredse kunder. Under “galleri” kan du se et lille udpluk af de projekter, vi har udført.

TIMEPRIS KUN 320,- ex moms 

Fastpris aftaler kan eventuelt også aftales.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. 35 11 12 67 eller e-mail info@totalk.dk